Uztura bagātinātāju reģistrs

PVD reģistru mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes. Turpinot izmantot šo vietni, jūs piekrītat izmantot sīkdatnes. Labi Sīkdatņu politika
Dati atlasīti pēc Reģ. nr. 5013
Reģ.nr. Nosaukums Ražotājs Sastāvs Vairāk
5013 Ferroforte B (Paziņots) Hankintatukku OY Dzelzs, B6 vitamīns, B2 vitamīns, B1 vitamīns, Folskābe, B12 vitamīns, Glicerīns (E 422), Karboksimetilceluloze (E 466), Nātrija benzoāts (E 211), Kālija sorbāts (E 202), tīruma kosas lakstu ekstrakts, Lielās nāteres lakstu ekstrakts, āra bērza lapu ekstrakts, ārstniecības izopa lakstu ekstrakts, Šaurlapu ceļmalītes lakstu ekstrakts, ārstniecības melisas lapu ekstrakts, spec.kultivēts raugs, Upenes augļu sula, Sīrups, Medus Vairāk

Papildu informācija

Reģistrācijas numurs: 5013
Ražotājs: Hankintatukku OY
Adrese: Museokatu 13 B, FI 00100, Helsinki, Somija
Reģistrācijas numurs: -
Pagatavojuma veids: šķidrums
Fasējuma vienības lielums: 200 ml un 500 ml
Iepakojuma vienības lielums: 200 ml un 500 ml
Diennakts deva: 15 ml (1 ēdamkarote)
Atbildīgais uzņēmējs: Tamro,SIA; Oriola,SIA; Recipe plus, a/s
Adrese: -
Reģistrācijas numurs: -
Produkts satur: • Dzelzs - 18 mg
• B6 vitamīns - 2,2 mg
• B2 vitamīns - 1,6 mg
• B1 vitamīns - 1,4 mg
• Folskābe - 300 µg
• B12 vitamīns - 3 µg
• Glicerīns (E 422)
• Karboksimetilceluloze (E 466)
• Nātrija benzoāts (E 211)
• Kālija sorbāts (E 202)
• tīruma kosas lakstu ekstrakts (Equisetum arvense) - 1,9 g
• Lielās nāteres lakstu ekstrakts (Urtica dioica) - 1,1 g
• āra bērza lapu ekstrakts (Betula pendula) - 1,01 g
• ārstniecības izopa lakstu ekstrakts (Hyssopus officinalis) - 0,93 g
• Šaurlapu ceļmalītes lakstu ekstrakts (Plantago lanceolata) - 0,83 g
• ārstniecības melisas lapu ekstrakts (Melissa officinalis) - 0,69 g
• spec.kultivēts raugs - 0,66 g
• Upenes augļu sula (Ribes nigrum) - 5,9 g
• Sīrups - 0,89 g
• Medus - 0,59 g

Paskaidrojumi ↓

1 ieraksts · Lejupielādēt

  • 1
Paskaidrojumi

Atzīme "Vairāk" ir iekrāsota zaļā krāsā tiem uztura bagātinātājiem, kuru marķējuma teksts ir aktualizēts pēc 2013. gada 1. janvāra.